Klanten van Univé hebben vrijdag 9 november 2012 post gehad van Univé. Daar zat ook de sponsorkaart bij! Klanten van Univé bepalen welke verenigingen welk bedrag krijgen. Dit doen ze door te stemmen op een vereniging die op de sponsorlijst van Univé Reest Aa en Linde staat. Het geld wordt verdeeld op basis van het aantal stemmen dat wordt toegekend én op basis van het aantal verzekeringen van de stemmer bij Univé Reest Aa en Linde. De stemmer hoeft geen lid te zijn van de vereniging waarop hij of zij op stemt.
Stem!

Wilt u meer geld voor uw vereniging? Roep uw leden, vrienden en familie (die klant zijn van Univé) dan op om te stemmen via www.univevoorleden.nl! Op de site vindt u de lijst met verenigingen die meedoen. Geen computer, maar u wilt wel stemmen? Bij de nieuwe ‘StroomOpwaarts’ die medio november uitkomt, zit een stemcoupon die u kunt insturen. Ook vindt u de lijst met verenigingen in dit blad. Aarzel niet en stem!

Klik hier om direct naar de stempagina te gaan !! Mobiliseer ook familie, vrienden, buren, kennissen, collega’s/ Laten zij allen hun stem geven aan MSC ! Je hoeft dus geen lid te zijn van onze vereniging om MSC te steunen!