De wedstrijd in de 1e klasse F tussen MSC-Antaris en Alcides is zondagmiddag bij een stand van 0-0 in de 65e minuut gestaakt. Scheidsrechter Sjoukje de Jong besloot uit veiligheidsoverwegingen, het veld was spekglad geworden ermee te stoppen. Het restant van het duel wordt op een nog nader te bepalen datum uitgespeeld.
In de eerste helft waren de beste kansen op een voorsprong voor Alcides. Maar doelman Theo Migchelsen van MSC voorkwam bij inzetten van onder meer Yumé Ramos en Bas Bloemen met knappe reddingen een achterstand. MSC werd voor rust eenmaal dreigend. Dit toen Paul Bergtop vrij voor doelman Danny van de Vegt verscheen, die ook prima redde.
In de tweede helft werd het veld steeds gladder. Alcides werd met de harde wind in de rug wel sterker kreeg ook een goede kans via Bas Bloemen maar die schoot de bal te zacht in. Het weer werd daarna steeds slechter en het veld gladder. Voor arbiter De Jong de reden de wedstrijd te staken. Achthonderd toeschouwers die het slechte weer hadden getrotseerd keerden toch enigszins teleurgesteld huiswaarts.
Over het staken van het duel kon iedereen wel begrip voor opbrengen.

Bekijk hieronder het door 112meppel.com gemaakte filmpje.