De bedoeling is dat alle jeugdteams in de week van 17 augustus aan de trainingen beginnen. Mocht de trainer hier vanaf willen wijken, dan neemt de trainer of de leider van het team persoonlijk contact op. Houd de website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen omtrent de beschikbaarheid van de grasvelden en de eventuele gevolgen voor de trainingen.

Trainingsschema
Door hier te klikken kun je zien op welke dagen en op welk moment je team traint. Zorg er wel voor dat je op tijd aanwezig bent. Maar dat hoeft natuurlijk geen MSC’er verteld te worden.

Teamindeling
Door hier te klikken  kom je bij jouw categorie. Je ziet dan meteen welke spelers/speelsters bij je team zijn ingedeeld en ook de namen van de trainers en de leiders.

In de vakantie en vlak voor de vakantie hebben verschillende spelers zich als nieuw spelend lid aangemeld. Deze aanmeldingen zijn nog niet allemaal in de teams verwerkt. Blijf dus goed kijken bij je categorie en wees gerust, er wordt persoonlijk contact met je opgenomen om je te vertellen bij welk team je alsnog bent ingedeeld.