In de eerste helft scoorden we maar liefst 9 keer en in de tweede helft ook 9 keer en Staphorst heeft ook 1 keer tegen gescoord dus we  wonnen met 1-18 echt fantastisch en de jongens konden het haast niet geloven. De woensdag erna op de training werd er nog wel even over nagepraat natuurlijk en er werd alvast gepraat over de volgende tegenstander Genemuiden. Op Zaterdag 13 September moesten we thuis voetballen tegen Genemuiden F10, zoals bekent heeft Genemuiden altijd wel goede jeugd teams en de verwachting was dus ook dat we weer een moeilijke wedstrijd zouden krijgen. We moesten Zaterdag wat eerder bij MSC zijn omdat er een foto van ons team gemaakt werd en dat was natuurlijk hartstikke leuk voor onze spelers . Nadat ze op de foto waren gekomen stonden de jongens te popelen om te beginnen en dat was ook te merken voor de aanwezige fans want ze stonden al zeer snel met 1-0 voor , en net zoals een week eerder ging het ook nu tegen Genemuiden zeer goed en we konden nog 10 keer scoren zonder dat de tegenstander ook maar 1 doelpunt had gemaakt dus eindstand 11-0 voor Msc F6, de aanwezige ouders en fans waren dan ook bijzonder trots op de boys en kijken uit naar de volgende wedstrijd. Veel succes jongens en ga zo door!