De eerste helft was MSC beduidend sterker dan Rouveen, maar in de afronding was MSC weinig gelukkig. De keeper van Rouveen verrichtte telkens nuttig werk en verder hadden wij veel hinder van de lat en de palen. Desondanks schoot Stefan MSC op voorsprong en zag het er naar uit dat de score aan MSC zijde flink zou gaan oplopen. De wedstrijd verliep echter anders. Nog in de eerste helft stelde Rouveen orde op zaken en bepaalde de ruststand via twee uiterst effectieve counters op 1- 2. Na de rust vertok MSC goed uit de startblokken en de 2 – 2 hing in de lucht, maar door onoplettendheid in de defensie scoorde Rouveen tegen de verhouding in de 1 – 3. Vanaf dat moment liet een aantal MSC-mannen het koppie hangen. De concentratie was weg, de jongens hielden hun positie niet en de bal bleek voor een aantal jongens soms een lastig opstakel. MSC kreeg nog genoeg kansen, maar bleef ongelukkig in de afronding. Door een goal van Menno werd de eindstand bepaald op 2 – 9. Een verzachtende omstandigheid is dat de jongens nog nauwelijks getraind hebben en nog geen enkele wedstrijd samen hebben gespeeld. Volgende week spelen wij uit tegen Alcides E2.