De scheids blies op zijn fluit en de spelers trapten af. Naar later zou blijken ging de eerste helft gelijk op. Tegen alle verwachting in opende MSC de score via een prima opgezette aanval. Yves maakte zich met de bal aan de voet goed vrij en Jesse koos positie voor de goal. Een niet te missen bal werd door Jesse in het doel van Genemuiden gewerkt en de stand werd bepaald op 0 – 1. Wij bleven fanatiek door voetballen en enkele minuten later verschenen Yves en Jesse wederom voor de goal van Genemuiden. Deze keer scoorde Yves zelf en bracht hiermee de stand op 0 – 2. Dat de mannen van Genemuiden een mooi potje kunnen voetballen bleek wel, want halverwege de eerste helft stond het alweer gelijk. MSC had in de eerste helft evenwel weinig respect voor de mannen van Genemuiden en via Michael werd het 2 – 3. Toen was het weer de beurt aan Genemuiden. MSC liet hun nummer 8 te veel vrijheid en de volgende twee goals verdwenen eveneens via afstandschoten met de rechter van deze nummer 8 tegen de touwen. Hiermee werd de ruststand bepaald op 4 – 3.
In de tweede helft werd het al gauw 5 – 3 en vanaf dat moment lieten de jongens de koppies ietwat hangen. Ze waren moe en konden niet zo goed meer vanuit de organisatie spelen.  Toch creëerden MSC nog een paar goede kansen. Een afstandschot van Marc raakte de lat en viel net niet in het doel van Genemuiden. Ook raakte Michael nog een keer de paal en werd een schot van Gerson prima via een strekkende beweging door de doelman van Genemuiden gepareerd. Genemuiden liep uiteindelijk uit naar een geflatteerde maar verdiende overwinning van 9 – 3.  Genemuiden bekert dus verder en sportief als wij zijn wensen wij Genemuiden in de beker alle succes toe. Zo, en nu op naar de intocht van Sinterklaas!