Zweeloo daarin tegen creëerde in de 1e helft geen uitgespeelde kans maar kwam wel op 1-0 voorsprong door een terechte penalty. De bal ging onder de voet door van Patrica in de 16 meter. Irene maakte hierna de overtreding waarbij gezegd moet worden dat ze verder ook weinig keus had. De penalty ging erin en MSC keek weer tegen een achterstand aan. Op slag van rust scoorde Selina de dik verdiende gelijkmaker. Ruststand was 1-1. In de 2e helft blijf MSC zoeken naar de 1-2 een hard werkend team knokte voor elke meter maar het leverde MSC geen goal op. Zweeloo dat weinig kansen kreeg kon elkaar wel makkelijker vinden,in de 75e min wordt het dan ook 2-1 voor de thuisploeg , buitenspel val wordt omzeild en de spits kan eenvoudig 1 op 1 de 2-1 maken. MSC probeert het dan nog wel maar echte kansen levert het niet meer op. Zo staan de dames wederom met lege handen. Woensdag gaat de ploeg bij VVAK op bezoek (19.30) en zaterdag 20 april speelt de ploeg thuis tegen SDT Raptim/CSVC (12.30) .