Vanavond om 20.00 uur werd er afgetrapt op het kunstgrasveld. De dames beginnen voortvarend en in de 5e minuut levert een corner een kans op voor Bianca, haar kopbal gaat over. De dames hebben in het begin van de wedstrijd een licht overwicht maar echt grote kansen komen hier niet uit. Zwolsche boys komt iets beter in haar spel maar ook zij creëren geen grote kansen. Enkele schoten uit de 2e lijn kan keepster Grietje eenvoudig oprapen. Het tempo ligt in de eerste helft hoog, het spel golft op en neer en beide ploegen willen graag aanvallen waardoor er veel ruimte ligt voor beide ploegen. Het is MSC dat op voorsprong komt zo rond een half uur spelen, een aanval over links en een voorzet van Rachel komt bij Willeke terecht die helemaal vrij staat, zij kan de bal aannemen en met links schiet ze de bal over de keepster heen. MSC krijgt nog wel een paar kansen maar met een 1-0 voorsprong gaat er gerust worden.

De tweede helft is nog maar amper begonnen of de eerste kans wordt onschadelijk gemaakt. Vanaf de aftrap geeft Nanne een diepe bal op Michelle die ziet haar actie tot corner verwerkt worden. De corner die hieruit volgt wordt perfect op het hoofd van Nanne gelegd en zij kopt de 2-0 binnen. De dames zijn op dit moment sterker dan Zwolsche boys. De dames komen ook nog op 3-0. Vanuit een onmogelijke hoek en een bal die een voorzet moest zijn weet Willeke haar tweede doelpunt van de avond binnen te werken. De bal valt werkelijk perfect in de verre hoek ver buiten bereik van de keepster. Hierna valt MSC wat terug, aanvallen lukt niet echt meer en Zwolsche boys zet meer en meer druk. De ploeg krijgt ook voldoende kansen maar deze avond staat de verdediging gewoon super. Een moment staan we achterin te slapen en dit wordt gelijk afgestraft, snel combinatie voetbal van Zwolsche boys over meerdere schijven levert de 3-1 op. Verder komt de ploeg niet, een kwartier voor tijd maakt Michelle uit een counter de 4-1 en dit wordt tevens de eindstand. Vlak voor het einde van de wedstrijd raakt een speelster van Zwolsche boys geblesseerd. In een duel gaat zij door haar enkel heen. Met nog maar 5 minuten te gaan wordt er besloten om af te fluiten. MSC weet dus ook de tweede ondelinge ontmoeting te winnen.

Opstelling: Grietje ten Hoor, Karin Bouwman, Nanne Jans (70e min Elise ten Heuvel, Jentine Baaiman, Kem de Jong, Michelle Boekweg, Veerle Ulrich, Rachel Boekweg, Selina Tien, Bianca Denekamp, Willeke de Boer ( 60e min Amber Knoop).