De wedstrijd was gepland om aan te vangen om 11.30 uur. MSC C3 was goed warm gedraaid. De trainer had het team op scherp gesteld. Echter toen moest de tweede helft van de vorige wedstrijd nog gespeeld worden. Zie de concentratie dan maar vast te houden..

Met een vertraging van meer dan een half uur werd op het kunstgras van Olde Veste aangevangen. Achterin werd door MSC nogal laconiek verdedigd. Dit resulteerde al snel tot een voorsprong voor Olde Veste. Uit een ingestudeerde corner maakte MSC gelukkig snel gelijk. Toch was het weer Olde Veste die de voorsprong nam. Wederom werd er achterin niet stevig gedekt.

Uit een aantal individuele acties vanaf de flanken werd MSC al snel weer gevaarlijk. De resulteerde in de 2-2 en kort daarna ook de eerste voorsprong in de wedstrijd. Een vlammend schot vanaf 20 meter. De keeper zag de bal pas toen ie achter hem in het net lag. Olde Veste bleef gevaarlijk maar scoorde niet meer.

Door de late start werd er op het veld gerust. De scheidsrechter moest namelijk zelf nog voetballen in Meppel.. MSC kwam het beste uit de startblokken en liep uit in de score. Bij een uitverdedigende actie kwam onze verdediger ten val. Uit het geschreeuw kon worden opgemaakt dat het ernstig was. De knie uit de kom! Hulp kwam van alle kanten aangesneld . Gelukkig schoot de knie weer terug op de oorspronkelijke plaats. De oud verzorger van MSC 1 zorgde voor rust in de tent. Uiteindelijk kon na 10 minuten verder gespeeld worden.

Maar toen moest de scheidsrechter weg. Aan de leiding van MSC de taak op de wedstrijd in goede banen te leiden. De verder sportieve wedstrijd werd eindelijk met 8-4 in het voordeel van MSC beslist.

Uw supporter, chauffeur, leider, grensrechter, verzorger, scheidsrechter en reporter!