Het kan deze week niet op wat het aantal bezoekers van de website van M.S.C. betreft. De maand mei heeft alle bezoekersrecords gebroken.
Het kampioenschap van het eerste elftal en alle andere MSC-kampioenen hebben er ongetwijfeld aan bijgedragen dat de site in mei maar liefst 45.506 keer is bezocht. Gemiddeld betekent dat een bezoekersaantal van bijna 1500 unieke bezoekers per dag. Dat mei de records ging breken was in het begin van de maand al duidelijk. Op dinsdag 2 mei werd de site door liefst 1.955 verschillende mensen bezocht. Het oude record was slechts een dag oud en stond op 1.795 unieke bezoekers. Woensdag 3 mei leverde weer een nieuw record op. De site van MSC werd bezocht door meer dan TWEEDUIZEND verschillende bezoekers. Om precies te zijn: het waren er 2011. Het record van woensdag is een absoluut record in de 3-jarige geschiedenis van de website van M.S.C.. Ook de maand april leverde weer een nieuw record op. Was het record in maart vernieuwd met een totaal aantal bezoekers van ruim 31.000, in april liep het aantal bezoekers op tot ruim 37.000.
De perikelen rond de over te spelen wedstrijd tussen Nieuw Buinen en SC Erica hebben er zeker toe bijgedragen dat er een nieuw bezoekersrecord is gevestigd. Ook het live-verslag van de wedstrijd Nieuw Buinen – SC Erica leverde veel bezoekers op.