Het toernooi wordt op 3 avonden in mei gespeeld op de velden van FC Meppel, Alcides, MSC en SVN’69.
De opzet van het toernooi is dat er met selecties gespeeld wordt die bestaan uit spelers die lid zijn van die deelnemende vereniging en voor het seizoen 2008 – 2009 in die leeftijdscatagorie speelgerechtigd zijn. We doen dit dan ook met de selectie teams van de F1, E1, D1, C1, B1 en A1 van de deelnemende verenigingen. Een mooie voorbereiding en eventueel een selectie kans voor het komende seizoen.

De data waarop gespeeld wordt om de Meppeler Jeugd Cup zijn: woensdag 14 mei, woensdag 21 mei en woensdag 28 mei.

De wedstrijden van de Meppeler Jeugd Cup beginnen allemaal om 19.00 uur en de teams spelen elke avond op een andere locatie met uitzondering van de E + F -pupillenteams. De E-pupillen spelen hun wedstrijden bij Alcides en de F-pupillen bij FC Meppel, omdat deze clubs de meeste velden ter beschikking hebben.

Voor elke leeftijdscatagorie is er een beker en daarnaast zal m.b.v. de eindrangschikking in de poule’s bepaald worden wie de “Meppeler Jeugd Cup” mee naar huis mag nemen. Die vereniging die de meeste punten bij elkaar scoort is totaal winnaar en zal deze beker voor een jaar in de prijzenkast mogen zetten.

De prijsuitreikingen zijn direct na afloop van de laatste wedstrijden in de kantine waar gespeeld wordt.
De prijsuitreiking van de “Meppeler Jeugd Cup” -Wisseltrofee zal plaats vinden bij die vereniging waar de A-junioren hun laatste wedstrijd spelen en dat is dit jaar bij MSC

Sportiviteit en saamhorigheid zullen tijdens dit toernooi hoog in het vaandel staan.


Namens de toernooileiding:

SVN ’69

Laura Timmerman

MSC

Roel Kalsbeek

mvv Alcides

Peter Takens

FC Meppel

Dick Tepper, Geert Veenstra