Op 20 en 22 mei van dit jaar organiseerde de Jeugdafdeling van M.S.C.-Datell de eerste editie van het Ernst Steinhaus Toernooi. Bij dit jeugdtoernooi zat een verloting met als hoofdprijs een compleet verzorgde voetbalreis naar Engeland. De winnaar was een gezin uit Alkmaar, overigens familie van het bij M.S.C.-Datell zeer bekende duo Wubbo en Jeanet Veldman. Toen de Alkmaarder familie enkele weken geleden te horen kreeg wanneer deze reis plaatsvond, bleken ze door omstandigheden niet in staat hieraan deel te nemen en gunden ze de reis aan Wubbo en zijn zoon Martijn. En dat zij een fantastisch weekend hebben gehad, blijkt wel uit onderstaand verslag:

“ Op zaterdag 27 november vertrok om 8.00 uur het vliegtuig richting Londen. Omdat we nog niet meteen in onze hotelkamer konden, hebben we ’s ochtends allereerst op eigen gelegenheid het stadion van Chelsea bezocht. Hier kregen we een rondleiding, wat een ware belevenis te noemen is. Je kijkt constant je ogen uit en valt van de ene in de andere verbazing. Het blijft prachtig om te zien dat stadions in Engeland gewoon midden in volksbuurten gebouwd zijn.
‘s Middags hebben we nog een beetje op op Piccadilly Circus, een bekend winkelgebied in Londen, rondgekeken. Hier kwamen we in een sportwinkel terecht, bestaande uit maar liefst zeven verdiepingen. In deze winkel (Lillywhites) werden voetbalshirts van bijna alle Engelse clubs verkocht.
Zondag was The Big Day. Bij de reis zaten namelijk ook kaarten voor de wedstrijd Tottenham tegen Middlesbrough. En dat was een waar avontuur. De wedstrijd werd gespeeld in een schitterend stadion (White Hart Lane) in een wel heel oude wijk van Londen. Om het feest compleet te maken hadden we ook nog eens schitterende plaatsen. We mochten namelijk op de derde rij plaatsnemen, nog geen drie meter van de zijlijn.
De wedstrijd was een genot om naar te kijken. Het is echt een aanrader voor eenieder om in ieder geval één keer in zijn of haar leven een wedstrijd in Engeland te bezoeken.
Na de wedstrijd was de tijd een beetje krap, dus zo snel mogelijk naar het vliegveld (Heathrow) om de thuisreis te aanvaarden.”