Na nauwelijks twee minuten wedstrijd was het al wel duidelijk: Dit werd geen gemakkelijke wedstrijd. De bal lag namelijk al in de goal en de stand was daarmee 1 – 0. De spelers van MSC stonden erbij en keken ernaar. Er was geen inzet, de lijnen ontbraken en balverlies werd niet gecompenseerd met terugvechten. Dat niet veel later de tweede goal viel was onvermijdelijk. Toch zat er een vervelende smaak aan dit doelpunt, omdat er een overtreding aan vooraf gegaan was. MSC stond echter wel met 2 – 0 achter. De jongens realiseerden zich kennelijk dat het op deze manier wel een erg zware morgen zou worden en lieten iets van de inzet zien waardoor ze vorige week nog zo goed gepresteerd hebben. In de 11e minuut van de wedstrijd leverde dat het eerste schot op het vijandelijke doel op. Langzaam aan kwam er wat meer lijn en rust in het spel van de MSC-ers en dat leidde tot de “aansluittreffer”: Een aanval werd afgeslagen ten koste van een corner. Deze werd prachtig genomen en nog mooier ingekopt (Wisse): 2 – 1. Niet veel later zat het MSC niet mee toen opnieuw een prachtige kopbal (ditmaal van Stan) op de paal uiteen spatte. De ruststand was zodoende 2 – 1 in het voordeel van F.C. Oldemarkt. De inzet werd steeds beter en dat leidde tot diverse (grote) kansen voor MSC en uiteindelijk tot de 2 – 2. Na goed ingrijpen van Jarne, bereikte zijn uittrap Patrick. Deze gaf een mooie voorzet op Maarten die de bal achter de keeper wist te werken. Het gevaar voor een snelle uitbraak van F.C. Oldemarkt bleef aanwezig. Gelukkig beschikt dit team over een aantal snelle verdedigers die je maar zo niet kwijt bent. Kees, Lars en Wisse wisten de boel achterin dicht te houden. Anders was Jarne er als sluitpost ook altijd nog. De middenvelders buffelden ook hard om de ballen te veroveren en het spel te verdelen. Robbert, Patrick en Stan stonden hun mannetje. De voorhoede met Maarten, Belmin en Daan verstoorden de opbouw van F.C. Oldemarkt en creëerden kansen. In de 15e minuut kwam MSC met geluk op voorsprong. De keeper van F.C. Oldemarkt verkeek zich op een afstandschot van Lars en zag de bal achter zich in het net verdwijnen. Gezien het aantal kansen dat in de tweede helft door MSC was gecreëerd een terechte stand. Deze stand bleef tot het einde toe op het scorebord staan en dat betekende een overwinning voor MSC E2. Een mooie prestatie om een 2 – 0 achterstand om te buigen tot een 3 – 2 overwinning !!