De sportschool van Ankie is sinds 2014 gehuisvest op sportpark Ezinge. Niet alleen met fitness, maar ook met verschillende andere activiteiten als Squash en Footsquash, zelfverdediging, spinning, enz, enz. Daarnaast ook een prachtige horeca waar je behalve een gezonde smoothie ook een lekkere snack of drankje kunt nuttigen.
Ankie doet de leden van MSC nu een geweldige winterstopaanbieding (zie ook www.ankie.nu). Bijvoorbeeld met je team footsquash doen, klimmen, zaalvoetballen, enz. Maar ook de fysiotherapeut van MSC houdt daar (naast de dinsdag op de club) op maandagavond om 19.30 uur en vrijdagochtend een gratis inloopspreekuur voor alle (dus ook jeugdleden) leden van MSC.
Wil je afvallen? Er is een diëtiste of personal coach. Of moet revalideren na je blessure of gewoon lekker in conditie blijven? Alles is mogelijk in het (top-)sportcentrum Goed-Meppel! Je bent van harte welkom om een keer een kijkje of proefles te komen volgen

Op vertoon van je MSC-lidmaatschapspas sport je dus met een flinke korting. En nog leuker, MSC profiteert mee! Van ieder lid dat sport bij de sportschool op Ezinge, stort Ankie een maand lidmaatschapsgeld terug!!!!! Dus SPONSOR je CLUB MSC en sport bij Ankie!