Het is elke woensdagmiddag weer een feest om bij Marius van Dijk en zijn Ukkievoetballers op bezoek te gaan. Het plezier spat van de jongens en meisjes af tijdens de Ukkietrainingen op het veld van honkbalvereniging Blue Devils. Het lukt Marius elke keer weer om de kinderen enthousiast te krijgen tijdens de laagdrempelige kennismaking met voetbal. Een genot om die blije kinderen aan het werk te zien. En natuurlijk staat plezier voorop, want dat is de basis om iets wel of niet leuk te vinden. En of de kinderen plezier hebben? Kijk eens naar die koppies op de foto’s van Roel Kalsbeek. Dan weet je het antwoord al!
 
Het Ukkievoetbal wordt al 25 jaar gratis aangeboden door voetbalvereniging MSC. Het is een kennismaking met de voetbalsport voor jongens én meisjes van 4 t/m 6 jaar en spelen en plezier staan voorop. En al een kwart eeuw staat het Ukkievoetbal onder deskundige leiding van (oud)basisschoolleerkracht Marius van Dijk.
 
Wil je jouw kind ook gratis laten kennismaken met voetbal? Kom dan gewoon op woensdagmiddag om 15.00 uur naar het honkbalveld van Blue Devils. Deelname is dus helemaal vrij. Aanmelden niet nodig. Komen is meespelen! Kun je niet om 15.00 uur? Geen probleem! Woensdags om 17.00 uur wordt er ook getraind op het hoofdveld van MSC op sportpark Ezinge.
 
LET OP! Op woensdag 27 maart wordt de Ukkietraining verplaatst naar sportpark Ezinge. Aanvang 16.30 uur. Er wordt dan niet alleen gevoetbald, maar er zijn ook verschillende Paasactiviteiten met lekkers voor alle Ukkies, MiniDivisiespelers en Jo8.
 
Foto’s: Roel Kalsbeek
 
Meer informatie over het Ukkievoetbal is te vinden op www.mscmeppel.nl. Vragen? ukkievoetbal@mscmeppel.nl