Het tweede elftal van MSC Meppel heeft een goede zaterdag achter de rug. De thuiswedstrijd tegen Fit Boys 2 werd met 4-1 gewonnen.

MSC nam al vroeg in de wedstrijd een voorsprong. Het was Haytham El Mahjoubi die de wit-zwarten op 1-0 zette. Net voor de rust wist de tegenstander uit Beilen de gelijkmaker te maken door een vrije trap na een stevige overtreding van Twan de Jong te benutten. De Jong stond op dat moment net binnen de lijen omdat hij de geblesseerde Wout van Leuveren had vervangen.

In de rust zag trainer Nico Baloeboen zich genoodzaakt een aantal wissels door te voeren. Zo ging onder meer Elias van der Kloet naar de kant en maakten de JO19-spelers Ali Aldulaimy Hussein en Olaf Lazaroms hun debuut. Ook ging Tijn Vente naar de kant. Hij zou later die middag zijn debuut maken in het 1e elftal

Kort na de rust wist MSC 2 het spel naar hun hand te zetten. In de 55e minuut wist Olaf Lazaroms de 2-1 te maken. Vervolgens maakte Olaf Lazaroms ook in de 73e minuut de 3-1. In de 85e minuut wist MSC.2 de genadeklap uit te delen door een geweldig schot buiten de 16 meter door Tommie Houtman. De trainer was zeer tevreden over de spelers uit de 19.1 die hun debuut in het seniorenvoetbal hebben gemaakt. De trainer was ook erg tevreden over de keeper Noah Harsevoort. Ook hij heeft zijn eerste wedstrijd gekeept bij de senioren. Kortom, een prachtige wedstrijd waarin het samenspel tussen de spelers perfect was! Met deze overwinning maakt MSC 2 einde aan slechte reeks door zege op Fit Boys 2.

Op naar een nieuwe zaterdag. Dan is in Hasselt Olympia’28 de tegenstander.

Foto’s: Latoyah Baloeboen