Goed in vorm vertrokken de 4 dames en 4 heren, samen met de fanatieke supporters afgelopen zaterdag 11 september, richting Nijeveen. Na de fantastische overwinning van vorige week, was ook nu iedereen er weer van overtuigd dat het een mooie wedstrijd zou gaan worden.

Winnen…………… dat zou natuurlijk weer klasse zijn, maar het voetbal dat de heren en dames laten zien, is een lust voor het oog.

Na enige vertraging, traden Levi, Youri, Romee, Rutger, Lisanne, Iwan (eerst even aan de kant als wissel), Pien en Noah aan op het veld. Tegenover hen, 7 dames van SVN.

Vanaf de eerste minuut nam MSC het heft in handen, en het duurde dan ook niet lang, en de bal vloog voor de eerste keer achter de keeper van SVN. Wauw, wat een schot.

Er was geen tijd om lang te feesten, want MSC was gretig en wilde meer.

Met een flinke voorsprong aan doelpunten ging MSC dan ook rustig de rust in. Maar ze werden ondanks die flinke voorsprong toegesproken door Rens Jan.

Ook de tweede helft moest nog gespeeld worden, en wie weet ging SVN over op andere tactieken!

Over spelen, vrijlopen, kappen, elkaar opzoeken, alle ingrediënten waren aanwezig ook in de tweede helft. MSC wist de wedstrijd naar de hand te zetten.

En met succes, want er werd doelpunt op doelpunt gemaakt. 14 keer maar liefst werd de bal achter de keeper van SVN geplaatst.

Nadat vorige week Levi, Lisanne en Romee de scores voor hun rekening namen, waren deze keer Pien, Rutger, Lisanne en Levi de gelukkige.

Noah in het doel had deze keer een makkie. Youri, Iwan en Romee, wisten een paar keer een mooie voorzet te creëren waaruit gescoord werd.

Allemaal hebben de spelers bijgedragen aan deze geweldige overwinning, en laten zien dat dit naar meer smaakt. Dit belooft nog wat de rest van het seizoen.

Een supporter.