Siard Ypma is geboren op 28-09-2005 en zit op het Stadskwartier in groep 5a. Hij speelt nu al voor het derde seizoen bij MSC; dit jaar in F1 o.l.v. Gerlof en Jari.

Zijn favoriete eredivisie club is SC Heerenveen en zijn favoriete club in het buitenland is Barcelona.

Zijn lievelingseten en drinken: Patat, Poffertjes, Pizza & Sinas. Andere hobby’s zijn zwemmen, schaatsen en wave boarden.

 

Tijn Kleis Vente is geboren op 13 januari 2005 en bezoekt eveneens de Stadskwartierschool. Hij zit in groep 5. Tijn is bij MSC sinds de ukkies, dus een jaar of vier.

Hij is bij MSC gekomen via zijn vrienden Jesse en Rutger Hogenkamp.

Zijn favoriete MSC-spelers zijn Jeen, Jesse en Rutger. De eredivisie club waar zijn hart naar uitgaat is Ajax en zijn favoriete club in het buitenland is FC Barcelona. De speler in het betaalde voetbal wat hij als zijn voorbeeld ziet is Siem de Jong.

Op de vraag: heb jij nog familie en/of vrienden die ook bij MSC voetballen ?

Ja heel veel bijvoorbeeld mijn broertjes Hille en Bink, maar ook Joep, Kelan, Siard, Sem, Jorrit, Luka, Jesse, Jeen, Rutger en nog veeeeeel meer!

Later wil Tijn voetballer worden. Nu focust hij zich op macaroni en ranja en tennis, schaatsen, zeilen, vissen, zwemmen en gamen.

MSC vindt hij helemaal top!

 

Tijn Vente won de voorronde van de penalty bokaal. Zaterdag 26 oktober is F4 aan de beurt. Zoals bekend speelt ons eerste dan tegen Alcides, dus….. komt allen!