Meppel – MSC-Amslod Za 1 kent een vliegende start in de Noord 5e klasse F! Na de degradatie van vorig seizoen uit de 4e klasse heeft het team zich op een aantal plaatsen weten te versterken (o.a. met Bjorn Lefferts, Daan Corporaal, Yuri van Pul, Maarten Rietman en de terugkeer van Mel Huisman, Max van Dijk en natuurlijk niet te vergeten Damion Strombroek ) en ook in de begeleiding ( Ronald Spier beleef aan als verzorger en Pouwel Slurink komt Peter Smid terzijde staan) en andere zaken ( sponsorcontract Eetcafé is verlengd, zoals ook de beide andere sponsoren aan bleven ( B+B personeelsdiensten en Groen Opgewekt 5.0 ) hebben zich positieve ontwikkelingen voor gedaan.
Na een 3 tal mooie bekerwedstrijden tegen hoger spelende tegenstanders, waarin leuk werd meegevoetbald maar de volgende ronde niet werd gehaald, ging de nieuwe competitie voor Za 1 niet op 21 september (vrij ) maar op 28 september van start met een thuiswedstrijd tegen Steenwijker Boys.
Na 4 gespeelde en gewonnen wedstrijden staat het team er prachtig voor, zo werd er respectievelijk gewonnen thuis van Steenwijker Boys ( 9 – 0 ) en Blokzijl ( 9 – 0 ) en uit van NWVV in Dalerpeel ( 0 – 3 ) en NKVV in Nieuw Weerdinge ( 1 – 7 ) en is het momenteel koploper op doelgemiddelde, samen met Borger Za 1 wat een is minder doelsaldo heeft. Beide teams 4 gespeeld 12 punten (douze points)

A.s. zaterdag 26 oktober zal de topper gespeeld worden in en tegen Borger om de 1e plaats, aanvang van de wedstrijd in Borger 14:30 uur.
U bent van harte welkom om MSC-Amslod Za 1 te komen steunen