MSC-Antaris eindigde dit seizoen op de 10e plaats in de reserve eerste klasse. In de tweede ronde van de nacompetitie werd Zwartemeer 3 opzij gezet (2-0 en 3-3). HODO 2 eindigde dit seizoen met 55 punten op de tweede plaats in de reserve tweede klasse op drie punten achterstand op kampioen Emmen 2. De voorsprong op nummer 3 Titan bedroeg dertien punten. In de eerste ronde van de nacompetitie zette HODO 2 in twee wedstrijden Annen 2 opzij. Beide ploegen wisten een wedstrijd (3-2 en 1-4) te winnen. Op basis van een beter doelsaldo ging de ploeg uit Hollandscheveld door naar de tweede ronde van de nacompetitie. In die tweede ronde trof HODO 2 de reserves van Gieten. Na thuis met 4-1 te hebben gewonnen werd er zondag uit met 4-3 gewonnen.
Mocht er zondag na negentig minuten nog geen winnaar zijn, dan wordt er twee keer een kwartier verlengd. Mocht er dan nog geen winnaar zijn, dan moeten strafschoppen een beslissing brengen.
De wedstrijd begint dus zondag om 11.00 uur op het terrein van Zuidwolde. Komt allen onze mannen van het tweede aanmoedigen. Zij zullen onze steun hard nodig zijn.!