MSC-Antaris E1 is dit weekend team van de week. De ploeg van trainer Padding en de leiders Huisman/Furda maakt een goed seizoen door. Het team oogt als een geheel waarbij in de wedstrijden al combinerend diverse mogelijkheden worden gecreëerd.De leiders beamen ook dat de homogeniteit van de groep bepalend is voor het resultaat in deze hoofdklasse. Een keurige 4e/5e plaats wijst daar ook op. Opvallend is overigens dat ook in E1 een tweeling rondloopt:de gebroeders Dennis en Kevin van der Veen.
SC Erica E1 , zaterdag de tegenstander, is de hekkensluiter in de poule. Onze E1 mannen begonnen dan ook met een gerust hart aan de wedstrijd. Toch viel het in het begin niet mee. SC Erica bood prima tegenstand en kreeg zowaar een aantal kansen. Na ruim 10 minuten was het toch MSC dat het eerste doelpunt scoorde. Warner schoot de bal van een afstand mooi diagonaal in. Kort daarna kopte Carl de 2-0 in met een hoge bal op doel en de keeper kon er net niet bij. Vlak voor rust schoot Lars van afstand op doel, maar de keeper hield de bal tegen. Mels reageerde attent en scoorde de 3-0. Na de rust dacht MSC dat het een makkie zou worden. Echter SC Erica kwam goed uit de startblokken en maakte snel 3-1. Daarna maakte MSC heel snel korte metten met de tegenstander. Een paar mooie combinaties tussen de heren leverde de 4-1 op van Carl, de 5-1 van Lars, de 6-1 van Kevin en de 7-1 van opnieuw Carl. De wedstrijd werd vervolgens fanatiek uitgespeeld, omdat alle spelers een andere positie kregen. Warner op doel met een paar goede reddingen. Max in de spits en Cody voorin. Lars maakte 8-1 na een mooie voorzet van Cody. Cody schoot nog een keer op de paal. Daarna maakte Max 9-1 en vlak voor tijd kon Max ook de 10-1 maken, maar hij legde de bal keurig opzij en liet de eer aan Cody. 10-1 was ook de eindstand. Helaas hebben Bram, Dennis en Steffan deze keer geen doelpunt gemaakt, maar ook jullie hebben goed gewerkt mannen. We zijn trots op jullie !!
Bram Kooiker gaat een spannende periode tegemoet. Voorlopig traint hij op de woensdagen bij FC Zwolle mee. Op 13 december valt de beslissing of hij wordt geselecteerd. Succes Bram! De prachtige foto’s rond deze wedstrijd zijn te bewonderen in Kees Veelo’s fotogalerij.