MSC-Antaris is uitgebekerd. Vanmiddag kregen de wit-zwarten op eigen veld een draai om de oren van SC Erica: 1-5.
MSC speelde een uiterst slap bekerduel tegen mede-eersteklasser Erica. Al in de eerste helft kwam MSC met 0-2 achter. Ronnie Venema deed voor rust nog wel wat terug. Hij schoot een vrije trap hard in het dak van het doel. Na de rust zakte MSC echter verder weg. Erica profiteerde van de slapheid bij de thuisploeg en liep uit naar 1-5. Erwin Sikkes was de grote man bij Erica met drie doelpunten. Het bekeravontuur is daardoor voor MSC voorbij. Het is te hopen dat de ploeg van trainer Jans Deenen zondag uit een ander vaatje tapt, want anders wordt de stadsderby tegen Alcides een heel eenzijdig duel.