MSC-Antaris heeft vanmiddag de wedstrijd tegen Nieuw Buinen met 3-0 gewonnen. De wit-zwarten waren sterker dan de tegenstander, maar kwamen pas vlak voor rust tot scoren. Een foutje van doelman Drenth werd door Jeroen v.d. Belt afgestraft: 1-0. Na rust werd het duel met de minuut vervelender. Een op het randje spelende Nieuw Buinen probeerde de gelijkmaker te forceren, maar zag die plannen in duigen vallen toen Jarno Voorintholt tegen zijn tweede kaart opliep. MSC liep uit naar 2-0 door opnieuw een treffer van Van de Belt. Nieuw Buinen kon dit moeilijk verkroppen. Aanvoerder Haandrikman vergreep zich vijfentwintig minuten voor tijd lelijk aan Johnny Venema, maar het ontging scheidsrechter Gerritsen uit Bilthoven volledig. Het tumult dat daarna volgde leverde een afkoelingsperiode van tien minuten op. Nadat de kruitdampen waren opgetrokken was het MSC dat vlak voor tijd 3-0 scoorde via Johnny Venema.