Lichtelijk gehavend,( linksbuiten Brian Verhoek oogde ietwat bleekjes en Sander Kattenberg, herstellende van een griep) begon de formatie van Yves Heskamp aan het slecht bespeelbare hoofdveld.  MSC kon duidelijk niet het spel maken, veel barverlies. Raptim kreeg dit al snel in de gaten en liet de meppelers weinig  combineren. Zelfs van achteruit was het lastig voetballen. De sluitpost die de verdedigers niet durfde in te spelen en nagenoeg telkens de lange bal speelde was exact hetgene dat Raptim zocht. Toch kon MSC de eerste helft wel redelijk partij bieden en kreeg het ook nog een aantal kansjes m.n. Willem-Jan Webbink. Beide ploegen gingen met een 0 – 0 stand naar de thee, maar het overwicht was duidelijk voor Raptim

In de rust trachtte coach Heskamp de jongens nog een duw in de rug te geven door een aantal tactische aanwijzingen te geven . Vol goede moed betraden de jongens het knollenveld voor de tweede helft. Maar de coevordernaren roken dat ze alle punten deze middag, in hun huis konden houden. Met regelmaat moeste de goed leidende scheidsrechter deze middag de kaarten trekken ( 5 x geel en 2 x rood) om het spel enigszins in de hand te houden . Enkele spelers van MSC waren niet opgewassen tegen het , fysieke, spel dat Raptim in de tweede helft omhoog schroefde. 10 Minuten in de tweede helft was het raak. Een aanval op links werd keurig verzilverd door de aanvaller van Raptim, 1 – 0. In plaats dat MSC het spel naar zich toe trek was het Raptim dat naarstig op zoek ging naar de 2 – 0. Ze hadden daar ook aanspraak op door duidelijk het betere van het spel te vertonen. MSC had geen passend antwoord en zo geschiedde het ook dat de 2 – 0 op het scorebord werd aangetekend. 10 minuten voor tijd werd de knock-down uitgetikt, door een subtiele lob werden Victor van Saltboommel en Sam Strijk het bos ingestuurd, de 3 – 0 was een feit. Wel jammer dat Ruben Haanemayer deze wedstrijd met direct rood van het veld werd gestuurd waardoor hij de komende drie wedstrijden niet binnen de krijtlijnen mag komen. Al met al is er weer volop werk voor coach Heskamp om het team weer op de rails te zetten en de succestrein te nemen, succes naar een goed en mooi seizoen.