Om 11.30 vertrokken we vanaf het Zuideinde. Enigszins gehavend want we moesten te elfde ure een aantal basisspelers afstaan aan hogere C- teams. Gelukkig hadden we de beschikking over “supporters” van het dreamteam, kwam Dylan nog naar Staphorst en werden we verrast met de komst van de keeper van C4.

Op een veredeld oefenveld werd de wedstrijd onder zonnige omstandigheden aangevangen. Gelijk werd duidelijk dat MSC de bovenliggende partij was. Dit werd al snel in doelpunten uitgedrukt. Toch hadden we het ook lastig. Maar Kattenberg redde enkele keren “katachtig”. Het deed denken aan de zwarte panter van weleer.

Ruststand 3-0 voor MSC. De mannen kregen een energiedrankje aangeboden in de verwachting dat de score na rust snel zou worden opgevoerd. De mannen starten echter wat slapjes. Het leek wel of ze pap in de benen hadden. Staphorst scoorde snel tegen en MSC wankelde even.

Gelukkig werd de ernst van de situatie ingezien. De verdediging zette er weer een tandje bij en werd er weer gecombineerd op het middenveld. De score werd door de voorhoede snel uitgebouwd tot 5-1. Daar bleef het ook bij. Eén doelpunt werd nog afgekeurd wegens buitenspel.

Na de douche verlieten we met drie punten in de tas het sportpark van Staphorst. Zonder kleerscheuren werd al linkeballend Meppel weer bereikt.

Voorlopig is MSC C3 nog ongeslagen!! Hulde mannen.

Kuifje