Hoe anders begon de wedstrijd. Voor iedereen het in de gaten had stonden de dames met 2 – 0 achter. Was het gebrek aan concentratie, hoogmoed, of waren een aantal dames die met het 2e hadden meegevoetbald nog in de wolken van de 6 – 0 overwinning???? Wie zal het zeggen.
Dames 3 probeerde de wedstrijd naar zijn hand te zetten maar HZVV bleek een lastige tegenstander te zijn. Pas na circa 20 minuten in de eerste helft, na een paar omzettingen in het veld, kwamen de eerste kansen voor het 3e. Nicole dacht de 2 – 1 te hebben gescoord maar deze goal werd terecht afgekeurd wegens buitenspel. Kort voor rust werd eindelijk de aansluitingstreffer gemaakt. Even buiten het strafschopgebied nam Lisa vd Meulen een vrije trap, goede controle door Nienke die de bal daarna simpel binnen kon tikken.
De tweede helft begonnen de dames een stuk beter dan de 1e. Binnen 10 minuten stond de 2 – 2 op het bord nadat Nicole van rechts de bal had voorgezet was Roos bij de eerste paal attent om de bal binnen te tikken. Het leek nu een kwestie van tijd wanneer de derde en vierde goal zou vallen. Kansen waren er genoeg maar Vera, Nicole, meerdere kansen, en Roos wisten de HZVV goalie niet te passeren. Ook Janine met een afstandsschot lukte dit niet.
De laatste 5 minuten zette HZVV nog een keer aan. Aangezien een aantal dames bij MSC al een wedstrijd met het tweede er op hadden zitten verdwenen de krachten en bij gebrek aan wissels moest MSC nog alle zeilen bijzetten om het gelijkspel te behouden.
Petje af voor Vera, Roos, Lisa en Lisa, Nienke en Janine die vandaag, na een deel met het tweede te hebben gevoetbald ook nog een complete wedstrijd met 3e speelden.
Jammer van de eerste 10 minuten anders had het 3e wederom 3 punten aan zijn totaal kunnen toevoegen.