Vanwege de derby en de daarbij gepaard gaande drukte (er waren toch weer zo’n 2000 toeschouwers) werd het programma enigszins aangepast. Normaliter eindigt de middag met patat maar nu werd er voor aanvang van de wedstrijd patat gegeten. Dit keer dus niet vanuit de keuken van de kantine maar nu genoten de jongens van de patat van de Markies. Was het wel een goed idee om zo voor de wedstrijd, en dus vooral ook voor de warming up patat te eten ?

Dit viel gelukkig mee en als er iemand buikpijn had dan was het meer van de spanning en zenuwen. Zo was alles zelfs live via de camera’s van RTV Drenthe te volgen en deden sommige jongens meerdere pogingen om in beeld te komen.

Na de warming up mochten de spelers dus mee het veld op en mede door de sfeeracties van de buren was dit mooi en toch ook wel indrukwekkend. Na het controleren van de passen en het schudden van de handen mochten de geluksvogels Joris Buikema en Dani Reijendorp de aftrap verrichten. Rustig en bekwaam werd er door de verdediging gespeeld en werd keeper Bas van Weegen gepasseerd, naar later bleek dus niet voor de eerste keer…..

Naast Joris en Dani bestaat E2 verder uit de volgende spelers :

Olaf Alberts

Samel Huliselan

Keeper Joris Tamsma

Tobias van der Grijn

Ilyas Oustou

Floris Gebben

In de pauze werd zoals gebruikelijk gestreden om de Penalty bokaal. Tobias van der Grijn was duidelijk het meest de zenuwen de baas en plaatste zich hiermee voor de finale.

Tenslotte mochten de jongens na het laatste fluitsignaal nog weer het veld op om onze spelers, trainers en begeleiding van MSC 1 te feliciteren met de prachtige overwinning. Ook de scheidsrechters werden weer bedankt en zo kwam er een eind aan deze mooie avond voor het elftal van de week E2.

Joris en Dani kwamen bij de loting als Pupil van de Week uit de bus.

Invalid Displayed Gallery