Om 11:00 uur was de aftrap. Zo op het oog waren het nogal grote tegenstanders, maar bleek het mee te vallen. MSC begon goed aan de wedstrijd en zorgde ervoor dat de posities goed bezet bleven. Al na 5 minuten wist Paul Bekius de 1e van het seizoen erin te schoppen. Achterin hielden Alex Haanstra, Nick de Boer en Mart Jonkers de boel goed tegen, dus het wachten was op meer doelpunten. Goed stoorwerk van Romein vd Helm leverde een comfortabele 0-2 ruststand op. Het was erg warm op het veld, dus in de rust werd de spons over de hoofden leeggeknepen.

Hierna begon de 2e helft weer. Waar de 1ehelft al goed was, was de 2e helft een genot om naar te kijken. De spelers bleven steeds beter op hun positie staan. Devlin Rink maakte een prima doelpunt, waarna wederom Paul er weer een inschoot (0-4). Nick Bryan kreeg in de spits enkele goede kansen, maar Flevoboys had een erg goede keeper, die er diverse ballen uithield.

Flevoboys wist uiteindelijk toch nog Dominique Dannenberg te verslaan. Romein was net geblesseerd waardoor de 1-4 viel. Lang kon Flevoboys hier niet van genieten want met zijn 3e van de dag bepaalde Paul de eindstand op 1-5. Een prima pot om mee te beginnen en dit geeft veel vertrouwen voor de rest van het seizoen.