Jawel hoor, MSC E5 was weer helemaal bijgekomen en al na 2 minuten voetballen schoot Romein het eerste doelpunt erin.
Toen hij ook na 5 minuten het tweede doelpunt maakte, wisten wij eigenlijk al dat wij weer fors zouden winnen.
Onze verdediger Alex maakte er 3-0 van en toen weer Romein een. Vanuit een mooie poging van Benjamin viel er een eigen doelpunt (5-0).
Nick en Mart voetbalden ook lekker mee, maar kwamen deze keer niet tot scoren. Paul deed nog een poging en zette de ruststand op 6-0.
Na de limonade pakte Olde Veste de draad goed op en begon iets feller te voetballen. Maar onze snelle Benjamin schoot al snel het 7e doelpunt erin.
Toen wij ook ons vaste wisselsysteem loslieten en verdedigers (Nick en Jitze) wisselden, werd er door een foutje in onze verdediging het enige tegendoelpunt gescoord.
En zo moest Dominique toch een keer in actie komen. Benjamin liet zich niet van zijn stuk brengen en maakte meteen daarna de 8-1.
Devlin scoorde een goede 9-1. En tenslotte scoorde Benjamin nog een keer uit een mooie voorzet van Romein.
Zo konden wij tevreden naar huis keren met een 10-1 overwinning.