Het gehele team was present en had er zin in. De afgelopen week was hard getraind, dus wellicht kwam het er uit. MSC begon voortvarend en had veel balbezit. De spitsen kregen wat kleine kansen, en verdedigend gaven we niets weg. Zo halverwege de 1e helft kreeg Chanel de bal, en met een prachtige assist bediende zij Gert-Jan, die vrij voor het doel stond. Hier wist Gert-Jan zich wel raad mee, en maakte de 1-0. Wolvega begon meer op te komen, en Dominique moest een aantal malen optreden om de gelijkmaker te voorkomen. Toch werd het 1-1. Alex werd uitgespeeld, en Mohammed kon de spits niet meer afstoppen en met een hard schot werd het 1-1. MSC bleef goed voetballen, en had pech dat Gert-Jan nog op de paal schoot. Met een 1-1 werd gerust.
In de 2e helft had MSC het beste van het spel. Wout was onvermoeibaar op het middenveld, en Siemen stoorde ook flink. Het was Chanel die de 2-1 binnenschoot. Nu was het zaak om dit vast te houden. Devlin ging iets meer naar achteren en Mohammed zorgde ervoor dat er niemand langs kwam. Bijna werd het nog 3-1. Nick kreeg de kans, en haalde hard uit. Helaas stond er medespeler op de achterlijn, zodat dit niet doorging.
In de “Dying Seconds” brak Wolvega nog eenmaal uit, en schoot op de paal. Hierna was het afgelopen en bleven de 3 punten in Meppel.

Aanhaken dus.