MSC begon goed aan het duel en nam al vroeg in de wedstrijd een voorsprong. Na een vermeende terugspeelbal mocht Remon Hankel de toegekende vrije bal nemen en deed dit doeltreffend: 0-1. Achilles 1894 nam hierna het heft in handen en drong de zwak spelende Meppeler terug. Op slag van rust kwam het dan ook verdiend lansgzij: 1-1.

Na rust had MSC de zaakjes beter voor elkaar en nam het middenveld in handen. Dit resulteerde in een goede fase van 20 minuten waarin het tweemaal scoorde. Kaj van Duuren promoveerde in de 55e minuut een voorzet van Milan van der Weide tot een doelpunt en vijf minuten later scoorde Van der Weide zelf de 1-3. In de 85e minuut werd het duel definitief beslist. Justin Benjamins bepaalde de eindstand op 1-4 waardoor MSC verder bekert en zich plaatste bij de laatste 32 ploeg in de noordelijke districtsbeker.