Heel veel trouwe supporters van MSC-Antaris kennen de Vriendenclub van MSC. De laatste tijd echter was het nogal stil. In overleg met de sponsorclub wordt er nu serieus gewerkt aan een tweede start. Hoe en wat, leest u hieronder.

Geschiedenis
De Vriendenclub van MSC, ook wel de Club van 100 genoemd, bestaat al sinds 1998. De doelstelling van deze groep is de vereniging MSC financieel te ondersteunen (zie toewijzingscriteria *).
Om diverse redenen liep een en ander niet meer naar wens en hebben inspirerende leden van de sponsorcommissie getracht de club een second life te geven. Met succes!

Hoe nu verder
Na een eerste, helaas valse, start eind vorig seizoen, is het nu duidelijk. Binnenkort ziet u hoe… In ieder geval wordt u benaderd door een paar bekende MSC-hoofden met de vraag of u een vriend bent van MSC. Daarop is natuurlijk maar een antwoord mogelijk… Vervolgens krijgt u een inschrijfformulier en ontvangt u het schriftelijke verzoek € 50,- te betalen. Op het moment dat het bedrag betaald is, bent u VRIEND van MSC.

Wat krijgt een vriend?
Regelmatige en oplettende bezoekers van de kantine, kennen ongetwijfeld het bord van de Vriendenclub met de namen van de leden. Uw naam zal ook schitteren maar dan digitaal, op het plasmascherm. U kunt uw naam, de naam van uw bedrijf of een willekeurige tekst laten plaatsen (aan te geven op het inschrijfformulier). Zo is het voor iedereen duidelijk dat u een echte vriend bent.
Lid worden kan trouwens ook met uw partner, buurman of voetbalvriend/-in. Er is van alles mogelijk.
Belangrijk is dat veel mensen lid willen zijn van de vriendenclub – u toch ook?!

Met vriendelijke groet en tot snel,

‘NOKI’

*toewijzingscriteria

– eenmalige investering
– noodzakelijk karakter
– maximaal € 1000,00 per toewijzing
– de investering mag de clubbegroting niet ontlasten
– besluitvorming bij meerderheid van stemmen

(NOKI en sponsorcommissie)