Zonder Sven  en Boris (de beide spitsen) werd gelijk druk gezet en binnen 2 minuten stond het dan ook al

1-0. Of Stefan voor wilde zetten of dat het zo bedoeld was weet ik niet, het was in ieder geval een mooie maar gelukkige goal. Ook Steenwijkerwold werd wakker en er ontstond een gelijkopgaande strijd. Het spel golfde op en neer waarbij MSC toch iets meer de overhand had. Het was echter Steenwijkerwold die op gelijke hoogte kwam, 1-1 wat tevens de ruststand was.

Na de rust zagen we een beter MSC. Er werden enkele mooie aanvallen opgezet waarbij goed overgespeeld werd. Dit resulteerde dan ook naar een nieuwe voorsprong maar wederom kwam Steenwijkerwold weer op gelijke hoogte, 2-2. MSC zette nog maar eens aan en uit een

wonderschone aanval kwamen we weer op voorsprong. Na goed voorbereidend werk van Ticho was het Patrick die in het lege doel kon scoren. MSC wist nu dat Steenwijkerwold zich

niet snel gewonnen gaven en nu werd er dus wel vanaf de aftrap gelijk druk gezet. Het was mooi te zien dat de kleinste telg (Michael) voorop ging in de strijd ! Na weer een mooie aanval was het uiteindelijk Stefan die vanaf afstand de 4-2 scoorde, eindelijk wat lucht ….

Dit was al het derde doelpunt van Stefan vandaag, klasse . Echter scoren doe je niet alleen, nee dit was de verdienste van het hele team. Er werd met z’n allen hard gewerkt, men hielp elkaar en het overspelen ging steeds beter. Steenwijkerwold werd dan ook niet meer gevaarlijk en zo behaalde MSC wederom een zwaarbevochten zege. Mijn complimenten gaan dan ook uit naar het hele team, Bryan (keeper), Thom, Souffiane, Willem, Patrick, Michael,

Ticho, Stefan en natuurlijk Sven en Boris : de leider is trots op jullie !!!!!

Overigens, kijk ook op Omroep Meppel TV voor de overhandiging van ons nieuwe tenue

door onze sponsor Kuiers Dunnink Montage !