De 1e helft een gezapige wedstrijd waarbij MSC A1 moeite had om het spel te maken en KZC niet bij machte was om gevaarlijk te worden toch was het Sven die na een combinatie met Robert de 1-0 binnenschot, even later was het weer Sven die na een vrije bal van Yannick, koel de 2-0 scoorde eigenlijk was de wedstrijd daarmee al gespeeld. Dit is in voorgaande wedstrijden wel al eens vaker gebeurd en dan hoop je dat de ploeg gaat doordrukken .
De 2e helft kwam MSC A1 goed op stoom met leuke aanvallen werd KZC van het veld gespeeld , de ploeg uit Klazienaveen moest steeds vaker aan de noodrem trekken , door doelpunten van Roy 1x en Jille 3x en nogmaals Sven werd de eindstand bepaalt op 7-1, een positief aspect is dat de blessure gevallen op de weg terug zijn en de ploeg alleen maar sterker word. Iedereen zal nu moeten knokken  voor zijn plek in het team doordat er meer concurrentie is.
Zaterdag een echte testcase tegen de nummer 3, De Weide A1, in Hoogeveen; komt dat zien!