Harco Schuring, huidig trainer van JO15-1, zal volgend seizoen JO17-1 onder zijn hoede nemen. Deze ervaren jeugdtrainer behoeft vrijwel geen verdere introductie. Hij is naast jeugdtrainer ook als TC-lid (Middenbouw) en trainer van JO9-1 vaak op en langs onze velden te vinden.

Harco is een echt voetbaldier en kan momenteel zijn ei meer dan kwijt bij MSC. Het liefst staat hij op het veld maar hij werkt ook graag mee aan het verder ontwikkelen en uitbouwen van de vorig jaar nieuw opgezette jeugdorganisatie. Zo is hij als TC-lid druk bezig (samen met de KNVB) met het opzetten van een nieuw jeugdbeleidsplan, welke voor de zomervakantie gereed zal zijn.

Volgend seizoen gaat Harco de cursus UEFA-C Jeugd, voorheen TC3, volgen. Ondanks zijn jarenlange ervaring als voetballer en jeugdtrainer wil hij zich graag nog verder ontwikkelen met het oog op de toekomst. De stap naar JO17-1 past dan ook goed in dit plaatje en hij is blij dat MSC hem die kans biedt. MSC op haar beurt is ook blij met deze trainer en hoopt Harco nog meerdere jaren als (jeugd)trainer te behouden.