Op zaterdagmorgen 25 augustus om 11.00 uur werd er door MSC F6 zijn 2e beker wedstrijd gespeeld tegen Havelte F2 in Havelte.De eerste helft van de wedstrijd bleek dat voor de jongens van Havelte niet veel te vrezen viel.Met leuk voetbal en enkele prima afgespeelde ballen naar medespelers was MSC de gevaarlijkste op het veld.Door een paar snelle uitvallen en doelpunten van Jarne werd het al in 10 minuut 0 – 2.Na veel kansen van onder anderen Max, Nick en Marc werd de score in de eerste helft verhoogt tot 0 – 4.Op het midden van het veld had Jules alles onder controle daardoor kon de tegenstander niet bij het doel van MSC komen.In de welverdiende rust werd er gretig gebruikt gemaakt van de flessen water.In de tweede helft ging MSC door met aanvallen, maar aan het begin wou de bal er niet in.De ballen gingen net naast of de keeper was er op tijd bij terwijl Jort onze keeper niet veel te doen had.Na een minuut of acht in de tweede helft werd er door Marc de 0 – 5 gescoord na een pas van Max en al snel daarop wist Jarne de bal achter de keeper te krijgen 0 – 6.In overleg met de trainer en de scheidsrechter van Havelte werd er na 10 minuten voetballen even een drink pauze ingelast, dit doordat de het erg warm geworden was.In deze laatste minuten wist Hajo die de hele wedstrijd al als een wervelstorm achter de bal aanjaagde deze achter de keeper te krijgen en de stand op 0 – 7 te brengen.In de allerlaatste seconde wist Havelte met een hoekschop en de voet van een speler van MSC de nul van de scorebord af te halen 1 – 7.