Fotograaf  Ron Wielhouwer was er bij en maakte de fraaiste plaatjes.

Verslag D1:

MSC D1 verslaat Steenwijk D1 voor de 2e keer.

Zaterdagochtend konden we weer de wei in dankzij het bezit van het ‘Nico Krist kunstgrasveld. De KNVB laste alles af maar op het sneeuwvrij gemaakte veld konden we toch weer ballen. Deze keer een oefenwedstrijd tegen vv Steenwijk D1 die in de Hoofdklasse uitkomt en waar we begin oktober met 1-0 van gewonnen hadden in de stromende regen. Om 9 uur rolde de bal en binnen vijf minuten stonden we met 1-0 achter door een klein misverstand. We hadden in de opstelling een opmerkelijke plaats ingeruimd voor Elon, die gewoonlijk in de aanval speelt. Hij begon als rechts back en was zo scherp als een mes en bleef dat de hele wedstrijd! Na de 0-1 raakten we niet in paniek maar pakten snel weer de draad op. Met goed combinatie spel waarbij Jari Mooi zorgde dat hij altijd aanspeelbaar was werd het hele speelveld gebruikt door goede wisselpasses. Na een aantal corners en goede aanvallen werd het 1-1 door goede combi tussen Rens, Denzel, WJW en die werd afgemaakt door Niels. Dit was tevens de ruststand. De tweede helft bleven we sterk voetballen en dit resulteerde in een schitterende halve omhaal, 2-1 die gescoord werd door wederom Niels Haze op aangeven van Ruben. Met verschillende opstellingen merkten we ook dat onze jongens hetzelfde spelpeil behaalden en dat is mooi!! Ondanks wat grove overtredingen van hun lange laatste man bleef  D1 de kop erbij houden en werd het nog 3-1 door Mels. Daarna was de wedstrijd gespeeld en de goede leidsman de heer Frank Steen- Huisen bedanken we voor het fluiten en Ferdinand van vv Steenwijk voor de wedstrijd.
a.s. dinsdag 9 februari 2010 om 1815u speelt MSC ANTARIS tegen FC ZWOLLE D1 op kunstgras!