Waar het voor de winterstop niet echt wilde lukken blijken nu alle puzzelstukjes in elkaar te passen. De Drentse Zuid Oost Hoek A1 uit Emmen was de tegenstander op deze toch weer frisse eerste zaterdag van maart.
De ruststand van 4-1 werd bereikt door: een intikkertje uit een corner door Chris Elpenhof, een solo langs 3 man die Sven Lefferts zelf afrondde, een kopbal van Joost van Greunsven en een afstandschot van Rein Schaafsma. Een ongekende weelde tegen deze niet slecht spelende middenmoter.
Na de rust een verder goed spelend A1. De 5-1 tussenstand werd bereikt via een goal, snoeihard midden in het dak van het doel over de keeper door Gijs Stokvis. Wie zegt u? Inderdaad, Gijs Stokvis. De rechtsback stormde naar voren ala de Braziliaan Maicon, kreeg de bal op maat en nam in volle vaart de bal op de pantoffel. Daarna brak het kwartiertje aan van het duo Mark Lakerveld/Robert Padding via allebei een doelpunt en een fraaie assist en diverse andere handige “paasjes” en frivoliteiten. Eindstand 7-2.

Volgende week uit naar Coevorden tegen Raptim A1. Een goede, verdedigende en hardwerkende ploeg, hield dit weekend Oostenburg op 2-2 in Oosterwolde. De A1’ers zijn gewaarschuwd. Iederen kan iedereen verslaan in deze Hoofdklasse.