Aangezien Genemuiden op de kleur groen na een vergelijkbaar tenue heeft, werd besloten dat MSC oranje hesjes moest dragen. Dit was in ons nadeel aangezien de temperatuur op het kunstgras tot bijna 30 graden was opgelopen. Gelukkig werd tijdens beide helften wel een extra drinkpauze ingelast. MSC had enkele versterkingen vanuit andere teams opgetrommeld waaronder Tim de Wild en Brian Verhoek vanuit MSC B3.
En dan de wedstrijd. De teams waren deze middag behoorlijk aan elkaar gewaagd. Het spel golfde op en neer en er werd met passie gespeeld. Door de stugge defensie van MSC kreeg de tegenstander weinig kansen. De schoten op doel werden door de  uitstekende keeper gepareerd.
Het ontbrak bij MSC een beetje aan overleg en rust en aan de bal. Dit leidde tot onnodig balverlies. Doordat spelers niet gecoached werden, moest de bal soms weggeroeid worden. Maar de counters van MSC waren gevaarlijk door onze snelle voorhoede. Met een steekpass werd de linkerspits regelmatig gelanceerd. Diep in de tweede helft schoot MSC op de paal. Dit was de beste kans van de wedstrijd.
Helaas voor MSC werd de eindstand 0-0. Gelet op het spelbeeld een terechte uitslag. Indien het team meer op elkaar ingespeeld raakt dan kan de komende periode nog de nodige punten gepakt worden.