Zondagmiddag 11 februari vond in de sporthal Koedijkslanden een geslaagd toernooi plaats van de A/B junioren van MSC-Antaris. Ruim 40 spelers uit de groep van de 15-18 jarigen streden om de prijzen.
Rene Koezen was de meest succesvolle;2 prijzen vielen hem ten deel. Naast de 1e plaats als topscorer werd hij door een jury bestaande uit de trainers en begeleiders tevens uitgeroepen tot de “speler met stip” van dit prachtige toernooi.
Het team van Empoli won de finale met 6-1 van AS Roma en werd dus toernooiwinnaar.
Empoli bestond uit de volgende spelers:
Henk Ruben Kamminga, Peter Dohle, Jeroen Edelijn, René Koezen, Joost Heetla en Jim Schoemaker.

René Koezen won dus twee prijzen.
Leon Kreulen werd beste toernooikeeper en won ook een beker.
De spelers werden verdeeld over 8 teams: Inter, AC Milan, Udinese, Empoli, AS Roma, Palermo, Sampdoria en Atalanta.
Een dankwoord zijn we verschuldigd aan de scheidsrechters Ron Hogervorst, Ezau Warkor en Ties v/h Zand.
Verder kregen nog een bloemetje: de familie Brouwer (kantine sporthal) en de familie Wijntjes (wedstrijdsecretariaat en omroep).

Rutger Laterveer, speler van het B3 team, werd nog in het zonnetje gezet omdat hij tijdens het sportgala in Meppel nog in de prijzen viel met zijn schermsport. En daar is ook MSC-Antaris bijzonder trots op!

En zo sloot de activiteitencommissie van MSC-Antaris een zeer geslaagde zaalvoetbalperiode af met diverse toernooien voor de jeugd in de sporthallen van Het Erf en de Koedijkslanden.