“Mijn naam is Hannie Mulderij. Ik ben op 7 november 1966 geboren in Hoogeveen. 
3 jaar geleden zijn wij, mijn partner en mijn kinderen, verhuisd van Hoogeveen naar Meppel. Mijn zoon, Jordi de Ruiter, voetbalde al in Hoogeveen. Over MSC hoorden wij veel positieve geluiden met name dat het een sociale club is. Toen was de keus snel gemaakt. Jordi bij de E-tjes en voetbalt inmiddels met groot plezier in de D2. Ik kan me voor ons geen betere club voorstellen. Eén van de redenen om zitting te nemen in de jeugdcommissie is dat ik het belangrijk vind voor de jongeren het plezier in het voetbal erin houden, met respect voor elkaar en voor de tegenpartij, waardoor ze op een sociale manier in het leven komen te staan.
Ik werk bij de Gemeente Meppel op de afdeling Klantcontacten. U kan me tegen komen bij de aanvraag van rijbewijs, paspoort enz. Ook behandel ik samen met mijn collega de APV vergunningen. Daarnaast ben ik pedicure en geef ik ontspanningsmassage. Ik heb een praktijkruimte aan de Prins Hendrikkade 10. Zie www.terra-vita.nl.
Momenteel ben ik me aan het kwalificeren voor medisch pedicure. Daarnaast volg ik een opleiding voor sportmasseur. Dit vind ik superleuk en interessant. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en volleyballen. En af en toe zwemmen of mountainbiken.
Ik heb er vertrouwen in dat wij met elkaar, als jeugdcommissie, op een prettige manier zullen samenwerken aan de toekomst van MSC.”