Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2004/2005 krijgt het standaardteam M.S.C.-Datell F1 een nieuwe shirtsponsor, te weten: Hans en Anneke Mode. Ook komend seizoen zal dit F1-team weer onder leiding staan van trainer Eric Folio.
Hans en Anneke Veelo hebben maar liefst drie kledingszaken in Meppel: Hans en Anneke Minimode aan de Grote Kerkstraat 11, Hans en Anneke Jeugdmode aan de Grote Kerkstraat 14 en Hans en Anneke Mode aan de Hoofdstraat 59. Aangezien Hans en Anneke een jeugdteam van M.S.C. gaan sponsoren, zijn het vooral de kledingzaken Mini- en Jeugdmode
die bij de sponsoring een belangrijke rol spelen.
Hans en Anneke Minimode verkoopt kleding voor kinderen van 0 tot 8 jaar van merken als Ministars (exclusief huismerk), Esprit Baby, Oilily Baby en Diesel, terwijl Hans en Anneke Jeugdmode kleding verkoopt in de maten 92 tot en met 188. Kinderen en tieners kunnen hier kiezen uit merken als Esprit, Rags, Bad Boys, Eager Beaver, Diesel en Gaastra.
Hans Veelo is een M.S.C.’er is hart en nieren. Hij heeft er tot zijn 45e gevoetbald (vanaf zijn 5e!), maar moest noodgedwongen stoppen in verband met een gewrichtsblessure. Zijn betrokkenheid bij M.S.C.-Datell blijkt nu wel uit het feit dat dat hij naast bord- en subsponsor, nu dus ook shirtsponsor is geworden.