De manier waarop MSC de overwinning greep, stemde trainer Leo Blom zeer tevreden. ‘We zijn voetballend overeind gebleven en hebben niet veel kansen weggegeven aan WKE. We hebben verdiend gewonnen.’
Met name de ijverige MSC-aanvaller Stefan Bollen was een plaag voor de defensie van de thuisclub. In de eerste helft was hij ook degene die tot de beste kansen kwam. In de 28e minuut werd hij neergehaald door Robert Fik, die daarvoor de rode kaart ontving. Dat WKE met tien man desondanks op een 1-0 voorsprong kwam, was meer geluk dan toeval: Martijn Doldersum scoorde nog voor rust met een kopbal uit een vrije trap.
In de tweede helft voerde Leo Blom twee wissels door om meer balbezit op het middenveld te krijgen en dat lukte. In de 66e minuut viel de verdiende gelijkmaker door een kopbal van Stefan Koppers. Dat leek lange tijd ook de eindstand te gaan worden, maar in de 90e minuut was het Stefan Bollen die een superaanval van MSC met het hoofd afrondde: 1-2.

Bekijk hier de samenvatting van de wedstrijd en de reactie van aanvoerder Jeroen Kleene van MSC.

Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Paul Barelds: www.allennig.nl Via deze site kunnen ook foto’s nabesteld worden. Hartelijk dank!