Het team van  trainer Marco de Grip heeft zondagmorgen Sc Erica met 2 – 0 verslagen.

In een uitstekende eerste helft werd de tegenstander al op ruime achterstand gezet.  Erica op eigen helft vastzetten en  niet te veel laten voetballen  was het tactische concept van de trainer.

Een zeer geconcentreerd team voetbalde uitstekend en gaf bijna geen kans weg.

Jeffrey Veldberg maakte zich halverwege de eerste helft vrij op de 16 en schoot met zijn geblesseerde linkervoet de bal in de verre hoek.  Een prachtige goal. De eerste  zat er in en er viel een zucht van verlichting. MSC moest nl. deze wedstrijd winnen om nog aanspraak te maken op de nacompetitie. Veel, heel veel kansen werden er niet benut. Het leek wel of de bal er niet in wilde. Gelukkig was het de goed spelende Said Achabbabi, die op een prachtige voorzet alleen voor de keeper kwam en de bal nuchter inschoot.

De tweede helft werd gekenmerkt door  slordig en ongeconcentreerd spel. Toch bleek de voorsprong voldoende te zijn voor de ruime overwinning.

Na afloop werd deze overwinning extra gevierd omdat er nog een kans is op promotie naar de hoofdklasse. MSC 2 werd alsnog periodekampioen en maakt zich nu op voor de nacompetitie.

In de kleedkamer complimenteerde Marco het team met het goede resultaat van het afgelopen jaar en we dronken daar nog een lekker glaasje fris op. A3br