Op een prachtige zondagmorgen moest er tegen het 3e van Zuidwolde gevoetbald worden. De eerste helft ging gelijk op, waar MSC de betere kansen kreeg. De snelle aanvallers Amin en Mighran werden veelvuldig onreglementair gestopt. Handen en voeten waren nodig om hen het voetbal te beletten. Na een prachtige pass van Jelmar, wist Joost helaas het net niet te vinden. De grootse kans was echter voor Amin, helaas pakt de doelman deze bal. Bij een gevaarlijke uitbraak van Zuidwolde voorkomt Leon het tegendoelpunt.

In de tweede helft hanteerde Zuidwolde de lange bal en MSC gebruikte zijn snelheid voorin. De scheidsrechter, die overigens niet slecht floot, zat er volledig naast toen Mighran onderuit werd gehaald in het strafschopgebied. Na 10 minuten in de tweede helft scoorde Zuidwolde (1-0). Een enorme tegenvaller. Er werd niet opgegeven, sterker nog, na deze goal ontstond meer druk op het doel van Zuidwolde. Na een mooie voorzet van Juri, was het Demi die de bal met het hoofd verlengde achter de Zuidwolder doelman (1-1). MSC nam risico’s door achterin 1 op 1 te spelen en dat leverde nog enkele goede kansen op, maar de beste kans was voor Zuidwolde. Na een lange bal stond de spits 1 op 1, maar schoot in alle haast ver naast het doel. Er werd niet meer gescoord. Eindstand 1-1

De teleurstelling overheerste in de kleedruimte. Hier had meer ingezeten, maar dan moet er wel beter met de kansen worden omgegaan. Volgende week de stadsderby tegen Alcides, we kunnen wel wat steun gebruiken.