Grote man vanmiddag bij Juliana’31 was vanmiddag Rik Renirie. Hij nam alle Maldense treffers  voor zijn rekening. MSC moest met vier doelpunten verschil winnen om de halve finale te halen en begon goed aan de missie, want al na zes minuten was het raak via een doelpunt van Jos Fidom. De Meppelers waren in de beginfase wat beter en het centrale verdedigingsduo van Juliana’31, Migiel Zeller en Huub Creemers, had moeite met de broers Fidom voorin. Zo kreeg Camiel Fidom nog een goede mogelijkheid op zijn tweede treffer van de middag en 0-2. Juliana 31 nam echter het initiatief over en kreeg een paar goede kansen. Maar Rik Renirie, Roel Hendriks en Freek Vos kregen de bal niet achter MSC doelman Marc Holterman. Aan de andere kant was het uitkijken voor de gevaarlijke counters van MSC. Op slag van rust viel de 1-1. Na een fraaie solo schoot Renirie in de 43e minuut raak.

In de eerste fase na de pauze bleek MSC een stuk effectiever. Juliana 31 kreeg een paar mogelijkheden, maar MSC kwam via Marcel Linthorst in de 55e minuut opnieuw op voorsprong. In de 68e minuut kwam Juliana 31 op gelijke hoogte. Renirie ging met de bal aan de haal en wist Holterman te verschalken: 2-2. Twintig minuten voor tijd maakte Juliana 31 aan alle onzekerheid een einde toen opnieuw Renirie scoorde: 3-2. MSC zette in de slotfase nog even aan, maar verder dan een kans van invaller Wesley Bezemer kwam MSC niet. Bij MSC debuteerden vanmiddag ook nog Tim Veenema en Jean Paul Rosenberg.