De jongens van vorig jaar, hadden er geen zin in, maar goed met een goede peptalk van trainer Wim, kwamen de jongens met goede zin het veld op.

De Aftrap is genomen, er is direct al sprake van leuk voetballen, ondanks dat de jongens nog maar 2 keer hebben getraind wisten ze elkaar goed te vinden. In korte tijd hadden wij al 3 kansen gehad. Eindelijk… na 5 minuten spelen schopte het jongste lid van ons team de 0-1. geweldig om te zien, al gauw daarna kwam de gelijkmaker, zo stonden we weer gelijk.

Een handsbal, Staphorst vrij trap en daar was binnen minuten de achterstand voor MSC, 2-1.

Toen ging het snel de 2-2 werd gemaakt en dat gaf al weer meer zelf vertrouwen. De keeper van staphorst had de bal nog niet goed vast of hij werd overgenomen door MSC , 2-3.

Na een aantal loze pogingen op het doel, ging de 3-4 erin. Het was een drukke 1e helft, er gebeurde zoveel aan beide kanten, we zijn de rust in gegaan met 3-5.

In de 2e helft had MSC zoveel kansen, 2 x bovenkant lat. Dan weer een kans voor Staphorst. Weer een doelpunt van onze kant 3-6, Staphorst kwam weer opgang, 4-6, en zo ging het door in de 2e helft. Aanvallend en verdedigend was MSC gewoon de betere we stonden zo in eens op 4-9,. Er werd in het veld al gezegd we gaan voor de 10, zou dat lukken? En ja hoor de jongste speler, die de 0-1 op het score bord zette deed dat ook met de 4-10.