We begonnen goed aan de wedstrijd en na 5 minuten werd Rens neergehaald in of op het 16 meter gebied.

Penalty, Rens pakte de bal ging erachter staan en schoot beheerst binnen 1-0. Lekker begin, FlevoBoys begreep dat hier een gretig MSC stond te voetballen. Veel verder dan 2 corners kwamen ze nieten onze invalkeep kreeg niet veel te doen. Na een kwartier even een staaltje hogeschoolvoetbal. Gideon ging er vandoor, tikte de bal naar Guido, die tikte de bal in 1 keer door naar Tristan, die de bal direct langs de keeper schoot 2-0. LEKKER hoor.

Ruststand 2-0.

Omdat de keeper niet op onze lijst stond en de scheidsrechter daarom vroeg, pasje was er niet ( had de leider al mee genomen) Geen risico, we willen geen gezeur. Jefhta onze verdediger/alles kunner, als keeper de 2e helft in.

2e helft kan beginnen.

FlevoBoys werd wat sterker in de 1e 10 minuten, maar mede dankzij onze kanjers achterin ( Stan-Remco – Mart en Daan) gaven we niets meer weg, 1 keer werden ze gevaarlijk maar Jefhta pakte de bal prima.

Gideon moest eruit, ( teveel last van de knie ), Wiradj als midmid en voetballen maar.

Na weer een prima aanval speelde Rens de bal naar Tristan, die tikte met zijn rechter iets omhoog en knalde de bal met zijn linker achter de keeper in het netje. 3-0. Mooie goal.

Op zoek naar nummer 4 dan maar, die kwam er ook. Na weer een prima corner van Roy, kwam de bal bij Guido en die kopte de bal lekker hoog en droog in het doel .4-0.

5-0 werd het niet meer, al was onze Robbert er wel dichtbij. Dylan kreeg nog last van lies, dus we hadden nog maar 2 geblesseerde wissels over. Er zaten er toch een paar doorheen, maar een dikverdiende overwinning.

Publiek werd bedankt en het publiek had daar een mooi applaus voor over.

Vorige maand stonden we 8 punten achter op FlevoBoys, gat is nog maar 2 punten.

Zou het dan toch kunnen!!  We gaan er voor!  Volgende week naar JV Oostenburg, kijken of we daar ook kunnen stunten.