Een aantal tegenstanders is gewoon beter dan E2. KZC, de combinatieploeg uit Klazienaveen is een van die ploegen. De uitwedstrijd werd afgelopen zaterdag dan ook met de nodige vrees tegemoet gezien. Toch kwam MSC weer goed uit de startblokken. Hajo draaide een corner laag in en gaf iedereen het nakijken: 0-1 na nog geen 6 minuten spelen.
Even mochten de Meppelers hoop koesteren, maar de tegenstander kwam snel op stoom. De vijandelijke spits was van buitengewone klasse, legde iedereen in de luren en zorgde bijna in zijn eentje voor vijf doelpunten in de eerste helft. MSC liet nog een keer de tanden zien, toen Levay een keurige treffer voor z’n rekening nam. De ruststand liet echter aan duidelijkheid niets te wensen over: 5-2.
Het lukte Gino en Hajo sr. in de pauze niet om alle MSC-ers weer moed in te spreken. Sommigen gingen met gebogen hoofd de tweede helft in. Dat gold zeker niet voor Jurjen, met afstand de kleinste man van het veld. Hij liet zich niet van de wijs brengen en bleef de KZC-ers onverdroten voor de voeten lopen. Zijn niet aflatende enthousiasme sloeg uiteindelijk over op een aantal medespelers. Tegen het eind van de wedstrijd liet MSC prima combinatievoetbal zien, maar helaas zonder succes. De eindstand stond toen al vast: 10-2.
Komend weekend kan E2 werken aan het zelfvertrouwen, als het duel met het puntloze KSC E1 op het programma staat.