Ze zetten meteen druk zodra MSC de bal had. MSC moest echt even wakker geschud worden door het fysiek sterke Genemuiden.

Doordat Genemuiden zo snel druk zette kwam MSC in de eerste helft niet echt toe aan voetballen en moest iedereen alle zeilen bijzetten om

te voorkomen  dat Genemuiden zou scoren. Thomas was gelukkig wel wakker en moest een paar keer behoorlijk in actie komen.

We kregen zelf ook wel wat kansen, zo was Hajo dichtbij een treffer, de bal ging via de keeper tegen de paal en daarna via de andere paal er weer uit.

In de pauze hebben we het er even met zijn allen over gehad waarom het zo moeilijk was in de eerste helft, en de spelers kwamen zelf al met de oplossing,

Genemuiden was net wat feller in de duels en speelde net wat beter over.

Dat MSC lering had getrokken uit de eerste helft werd al snel duidelijk, door mooi combinatievoetbal kwamen we op 1-0 door een treffer van Hajo.

Dit werkte bevrijdend op F1, ze begonnen goed te combineren en er werd keihard geknokt als we balverlies hadden. Klasse!

Hierdoor werd ook duidelijk dat we best goed kunnen voetballen en dat dat alleen maar kan als we ook allemaal bij de les zijn.

Via Jesse en Maikel (2x) liepen we uit naar 4-0 en werd ook Genemuiden aan de zegekar gehangen.

F1 is zoals al in eerdere verslagen al gezegd aan een mooie reeks bezig: 4 gespeeld 12 punten, 20 voor en 5 tegen.

En het mooiste van alles is , niet dat we bovenaan staan, dat is ook hartstikke mooi, maar dat we mooi en goed voetballen samen.

Het goede trainen elke week begint nu echt zijn vruchten af te werpen, en dat is mooi om te zien.

 

A.s. zaterdag moeten we er weer staan in de kwartfinale van de CHAMPIONS LEAGUE, thuis tegen Flevo Boys F1 ( 10.15 uur)

We doen nog op alle fronten mee. Ik heb gehoord dat B. van M. binnenkort komt kijken J

 

Tot maandag

 

Gino